BSP bacaan pagi

hye mummy sume mcm mana nak turunkan bacaan pagi adessla dah 2x merah pagije,pdhal mkn stop dah pkl6,uwaaaa stress,yg lain sume cantikje tang pagi je kantoiii

7 Các câu trả lời

last mkn pukul 10 mlm kalau bacaan pagi. awk tak makan pun boleh jadi tinggi gula. boleh amalkan air barli tanpa gula secawan sehari. yg ni serasi dgn badan sy, bacaan gula turun.

4y trước

Tula pdhal last mkn pkl 6 ptg pastu minum air masakje tp bsp pg still xcantik,barli tu blh mkn jgkke,brp sudu barli sis rebus utk dpt secawan,xkisah minum pkl brp ke

update tq sume bsp cantik dah 5 je br2 ni,amal air barli,sblm nk pose tu air lemon,pastu air masak mmg byk xtkira,beli botol air yg besar senang

Awk kte mmg cut gula dah,mkn sayur lebih tp still merah yg geram tu 5.4 sikitje dah 2x pg je cm gitu plzzz help

4y trước

ikut suka sis je, sy buat mmg sgenggam lebih pegaga tuh dgn btg skali, akar dibuang la.. air plak sy sukat ikut cawan yg sy nak mnum.. kdg2 sy lebihkan pegaga jugak..

barli boleh makan. buat terus utk 2 ke 3 hari lebih kurang segenggam. simpan dlm peti sejuk. boleh minum sejuk2.

4y trước

oraitt sy try ye awk tq hope next ni ok,nanti sy update ye mummy sume

Pg pun penting sbb kita dh puasa dr mlm smlm.. jga makan, cut gula.

Stop makan 4 jam sebelum tido. Malam tu bykkan minum air kosong ja 🙂

4y trước

Baik awk

banyakkan minum air kosong

4y trước

baikkla awk