Boleh ke makan tart nenas.

Hye mummy semua. Sekarang kandungan saya baru 12weeks. Tapi saya teringin nak makan tart nenas. Boleh ke saya makan? Or kena tunggu raya nanti? Itupun sekadar jamah sedikit?#newmom

2 Các câu trả lời

saya dah makan dah sis....teringin punya pasal sebalang habis...sbb mak saya mmg buat tart kerang nenas...haha teringin punya pasal paksa suruh mak buatkan

7mo trước

sedapnyaaaa. saya teringin tapi takut nak makan sebab ada nenas :(

boleh aje makan tart nenas. sedap tu 😋

7mo trước

tulahh takut nak makan sebab ada nenas. dahlah teringin betul