Jamu/supplement untuk dalaman wanita bagi yang bersalin secara ceaser

Hye mummies. Saya dah 3 bulan bersalin secara ceaser & alhamdulillah masa 40 hari pantang hari tuu dr check tempat operation tuu luar dalam dah elok. Nak tanya mummies yang pernah bersalin secara ceaser korang consume jamu/supplement untuk dalaman wanita tak lepas bersalin? Kalau ada boleh share jamu/supplement apa yang korang consume. #firsttimemom #bantusharing

1 Trả lời

tak makan jamu. tapi macam nak try jamu puteri kasim, tapi tak terbeli lagi.