Pregnant lagi

Hye momy semua, nak tanya ada tak yg pernah keguguran tapi tak sempat haid dh pregnant lagi???? Ada kesan tak nanti??#seriusnanya

8 Các câu trả lời

Ada saya dah selamat bersalin sekarang baby dah masuk 8 bln. 1st time saya dapat tahu pregy tahun 2019 then gugur, 2 months tak datang period. Lepas tahu2 je preggy usia kandungan masuk 1 bln. Alhamdullilah semua selamat.

Tahniah sis. Jangan risau, InshaAllah kandungan kali ni lebih sihat. Sy pun alami situasi yg sama. Tak sempat period, dah preggy semula. sekarang usia kandungan dah masuk minggu ke37 😊

tahniah sis..jaga kandungan elok2..ada sejarah gugur,lekas2 p buat buku pink..

Tahniah.. Jgn fikir bukan2 ok.. Mkn folic acid hr2 jangan lupaa

Ada. Kwn sy. Skrng kandungan dia dah 30 weeks.

Sis dah cek Upt ke? tahniah sis.. 🤗

sy sis.... skg dah 32 week.

semoga dipermudahkan ya sis