Mengandung Selepas gugur sebulan

Hye moms...nak tanya..ada x yg prnah alami...lepas keguguran..tak sempat nak period...dah mengandung lagi ?

34 Các câu trả lời

Tahniah sis..Saya bru 4 hari lps keguguran..nie tgh brpntang.. Smoga sy pun ada rezeki mngndung lg dgn cpt..

Tahniah...sy 8bulan lps kguguran lekat balik.now dah 20w1d.Allah bg hdiah anniversary buat sy dn suami..😍

Sy pon sme...lps ggur period skli je,trus lekat..bukak buku,misi ckp laju awok buat kje😂

5y trước

😆😆 rezeki kan 😍

Saya pernah Alami skg keguguran bulan 6 pastu ngadung balik bulan 8 taun ni alhamdulillah

5y trước

Alhamdulillah saya 12 weeks

Saya.. Gugur 3hb9 ..ni xperiod bulan 10 ..cek lekat balik.. Alhamdulillah..

11mo trước

Mcm mana sis kira baby bpe minggu ye? Sbb xperiod. Saya tgh alami. Cuma x tahu nak kira mcm mana sbb sebulan lepas gugur sy xdtg period, tp sy pi buat test naik 2 line. Tp x tahu nak kira dh bpe minggu pregnant.

hi sis2 smua.. sy dah seminggu keguguran, twin.. hope ada rezeki lagi mcm sis.

Alhamdulillah rezeki awk. Sye baru lps keguguran. Moga ade rezeki utk sye.

5y trước

Amin.

sy mcm ni..baru je tau pregnant...mcamana nak kira bila due ye?

Sy gugur 20/4 ms kndungn 8w.. 16/6 positif UPT alhmdulillah 15w skrg

5y trước

Wahh tahniah sis...smpt period x..atau trus lekat

Tunggu period 1st lepas keguguran. Bg darah gugur tu betul2 keluar.

5y trước

Da lekat nk mcm mn 🤭 rezeki ALLAH 🤲