baby wipes

hye mommy,sy nak tanya .. mommy guna baby wipe pada baby sampai usia baby berapa bulan ya? then cuci pakai air biasa .

18 Các câu trả lời

hmm saya xde pakai wipes... hanya pakai air and tisu sahaja... kalau travel bawa bottle water spray tu😄...

bila dh start mkn bubur,sy dh cuci guna air..so lagi bersih n puas hati..baby dh start mkn mmg ada bau sikit

Baby wipes ni sy standby je kalau utk emergency tempat xda air.. keluar jln jauh ke..

saya pakai masa dlm wad je .. kalu kt rumah pakai air sis utk elak melecet

Saya biasakan basuh dgn air. Tgh2 mlm je bila bb tdo saya guna wipes

pakai baby wipe bila keluar umah je

xpakai.. pakai kapas ngn spray air

HOPPI