mintak pendapat mommy

hye mommy..saya nk tanye sape ada pengalaman scan baby 28 week tapi berat baby dah 1.3kg and doctor ada bagithu air ketuban bnyak 19-20 cam tu..saya risau sbb bila google mengenai air ketuban banyak ni mcm2 risiko ada pada baby😞..im GDM mommy..diet control..doc buat appoitment 2 week lagi untuk check air ketuban.. #2ndbaby #risaukeadaanbaby

2 Các câu trả lời

Hye mommy.. Sy xda pengalaman. Maybe ada mommy2 lain yang berpengalaman n blh share. Sy pn nk tau jga..