SAKIT TEKAK

Hye mommy2.. nak tanya kalau mommy ada petua utk legakan sakit tekak..saya prgnant 9w lebih..skit tekak berpanjangan dah seminggu lebih..dh jumpa doktor n doktor bagi difflam utk saya makan..tapi masih tak sembuh lagi😔

2 Các câu trả lời

sama sis. .sya pn sakit tekak berkahak. .dh nk msok smggu dh. .tdo mlm pn xselesa sbb batuk n kahak. .sya prgnt 7w

2y trước

Saya g klinik kesihatan..doc bg ubat sjnis tablet tu..batuk makin kurang tp x sembuh sepenuhnya lg

mkn ice cream vanilla