jantung brdanyut laju

hye mommy smua...nak tya ni...ada tak pglaman selama hamil dnyutan jantung laju...mcm sy selama mgandung ni dnyutan jantung sllu laju check smua darah ok jer...cma jantung sja sllh laju xtau knpa..asal pergi check up jer time check Bp tu mesti laju sdgkn darah smua ok...nak tahu kenpa yer mcm tu??#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Saya mmg ade kene maternal tachy, jntung laju, 2 kali dh kene msk ward, kali ni doc buat echo test, Ct scan sbb tkut ade mslh jntung atau drah beku dkt paru2, better pg hosp kalau nadi sllu laju lebih dri 100.doc akn pantau

1y trước

oo yer ker...ok puan tq

Saye pun kadang nadi jadi laju, tp check bila sye baru nak duduk atau lepas banyak bergerak tp bila sye baring atau duduk dlm 5-10 min nadi normal bacaannya. Itu normal atau tak ye?

mgkin ada masala tiroid..