Hye mommy.. siapa first mom mcm sy ? 🙋 Saya buntu macam mana ya nak basuh baju baby 😂

Hye mommy.. siapa first mom mcm sy ? 🙋 Saya buntu macam mana ya nak basuh baju baby ? 😂 Rendam dgn air panas shj ke atau boleh guna softlan ? Atau ada sabun tertentu untuk basuh baju baby ? Due sy 8/10 jadi nak prepare brg baby siap dlm bag..

31 Các câu trả lời

saya masa ank first pkai sabun khas bby, bila da besar nk msuk 2 tahun bsuh pkai sabun kita je jimat 🤣

Hanya basuh baju bayi guna 'sabun khas basuh pakaian bayi' sahaja kerana kulit bayi sensitif.

basuh aje mcm biasa dgn mesin basuh.. kan kita dh guna sabun.. x ada mslh..

saya basuh dengan tangan je boleh je guna soflan yang ada gambar baby tuh ..

Sy cuci dgn sabun baju khas baby tu & masuk jaring je semua sbb kecik2 lol

Hiiiiii. Saya pakai washing machine, detergent khas for baby.

Basuh guna washing machine, pakai detergent khas untuk baby

Jangan guna soflan,gunakan sabun yg khas utk baju baby..

Beli sabun khas utk bby heheh,rendam dlu bru cuci.

Saya pergi manjaku nampak sabun bayi