Sakit Perut pada 18 W

Hye mommy sekalian, nk tanya kalau sakit bawah perut macam disiatt normal ke? Sakit nye kjap je pastu hilang pastu dtg balik pastu hilang... Perut x mengeras pon cuma sakit betul bawah perut.... Nk kata macam sakit segugut macam tak sbb kejap je sakit pastu hilang pastu dtg balik.... Ada yg macam saya ke? Normal ke? #ingintahu #SeriusTanya #newmom #bantujawab #firstmom

3 Các câu trả lời

Haritu ada try tanya klinik swasta. Dr kata sebab rahim dan baby membesar. Tu rasa sakit. As long takde spoting in shaa Allah semua okay.

sy kalau badan berangin..mmg sekitar rahim rasa sakit2 sengal..tp akhirnya kentut2 ja..semoga kandungan sis baik2 saja ya..

saya pn skg mcm alami 17w hrini , taktahu la kenapa..