Vaksin first dos untuk kandungan 34 keatas

hye mommy saya nak tanya utk batch prgnnt since bulan1 mcm sya ada yg bru dapat vaksin frst dose aftr kandungan masuk 34weeks atau 36 weeks ada tak #ingintahu

3 Các câu trả lời

sy 36w4d arini, dpt date 20/8 utk 1st dose, td da tya doctor gynae die suruh amik je vaccine Tu mmndgkn kes tgah tggi dan dia ckp vaccine xmnjejaskn kandungan. jd, sy amik kptusan utk amik je vaccine jumaat ni..

3y trước

boleh boleh vaksin

Sy sabtu ni 1st dose 37w 3day..slps 2 hari kena admit sbb gdm on insulin..hrp semua dipermudahkan & slmt bsalin

sy 1st dose 35w 2d bru je 3 hri lpas. .

3y trước

sy asalnya 33w dh dpt tp ppv yg sy pergi mula2 kata x boleh ambil sbb yg bg taklimat mse tu doc swasta ..lpas tu misi daftarkn lg kt ppv yg mmg under kkm tu trus ambil..sbb risau dgn keadaan skrg kn..2nd dose 38w nnti klau blum brsalin lg msa tu..skrg ibu preggy berisiko..klau boleh ambil je walaupun dkat due..