Fibroid semasa hamil

Hye mommy sapa tgh pregnant dan ada fibroid di bahagian bawah belah kanan.. sy 22minggu dah rasa kesakitan fibroid tu..tp lepas seminggu mkn ubt tahan sakit sakit tu beransur pulih.. skrg sy dah 23minggu.. boleh yg ada pgalaman cerita x nnti akan ada sakit yg mcm ni lg ke di trimester ke3..btw fibroid sy aktif besar 9x7..

3 Các câu trả lời

Awk buat checkup dekat kk ke swasta.? Seeloknya inform dengan doc kk untuk refer hospital untuk dorang monitar & rancang persalinan awk nnti .

1y trước

sblum prgnnt sy dh refer o&g n pakar.. buat masa ni app utk doc monitor je..