Morning Sickness & Berat Turun Mendadak

Hye Mommy. Need your advice. Minggu ni dah masuk 8 Minggu usia kandungan. Setiap hari Loya Muntah dan Pening. Hilang selera makan plus berat badan turun mendadak. Adakah normal bila usia kandungan makin meningkat tapi berat turun mendadak ? Apa menu paling berkesan yang mommy pernah cuba untuk hilangkan mual dan muntah ?

1 Trả lời

tak normal la klau brat bdan trun mdadak... hurmm sy mnum air limau je untuk hilangkan rasa mual... tpi apa2 pun sis smoga cpat okk..