Cek bukaan di klinik swasta @ kerajaan

Hye mommy, ad x pngalaman cek bukaan di klinik swasta or kerajaan? Mmg akan beza ek klu cek dua2 ni. Kt swasta bgth ada bukaan, dkt kerajaan bgth belum ada bukaan. Kita yg #firstmom ni pn jd konfius nk pcaye yg mna xthu.dh la #firstbaby . Ermm #pleasehelp

1 Trả lời

jari doctor2 nii berbeza sis. ade yg hat jari pjg ade yg jari pendek. even dkt hospital nnti pon akan ada bukaan yg beza2 bila doctor yg lain check. mcm sye masa check dkt ward dh 5cm. turun lr, doctor ckp 4cm. dtg doctor lain check ckp 3cm, dtg lagi doctor lain check ckp dh 6.5cm. last2 aku mintak czer je terus. payah benauuu, mcm2 sgt 🤣