Craving kek lapis sarawak

Hye mommies,sye mengidam kek lapis sarawak lme dah dari saye 5 bulan skrg dh msuk 9 bulan pregnancy x dpt ii gak?nk beli mahal sgt harga nye kt semenanjung ni x mampu nk beli so sye cadang nak buat sendri jela....ade tak yg sudi share resepi untuk kek lapis sarawak?#firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Rumah awak area mana sis?

11mo trước

Miracakes ade sis.. depan aeon tu. Kat elmira tu selsyen 13… Hehe saya pun stay shah alam juga prnah beli situ. Kadang beli dlam plaza shah alam tu ade kiosk tp yg tu mahal 1 loaf kecik rm30 lebih. So better miracake tu la murah pun murah juga