Nangis semasa pakai baju

Hye mommies...baby sy dh sebulan 24 hari.. sejak mgu ke 3 sampai hari ni.. mase mandi baby Alhamdulilah..x nangis..tapi masa bersiap..nk pakai baju n nk sapu minyak bagai..dia nangis..suara baby nyaring..sy kalo bole x nk layan..pakai sume mcm biasa..takut ade yg minyak x sapu ke..tapi kalo org lain dengar.. mcm kene cubit...sedangkan dah susu sebelum mandi...baby seolah2 tau dia nk pkai baju n nangis..kalo tuka pampers..ok je ..mommies ade pglmn x mcm ni..#ibu buntu🥴

5 Các câu trả lời

saya first mom macam ni juga🥹baru minggu ni jadi macam ni😫takut time nk tuka pempers menangis macam kena cubit😂mandi air sejuk oky xnangis time pakai bju nangis😭

1y trước

arap2 x lame laa ragam dorang camni..😅