DUE DATE MAKIN DEKAT

hello moms. hari hari saya tengok post untuk baby May club 2023, ramai juga due dah hampir tapi masih tak ada turun apa apa tanda dan last kena serah diri 🥹 saya pon due lagi 2 minggu tapi tanda pon tak turun. perut asyik mengeras je sebab ruang untuk baby dah sempit maybe. apapun saya doakan semoga segala urusan bersalin untuk mommy yang bakal bersalin baby mei dipermudahkan 🫶🏻

2 Các câu trả lời

Biasanya tanda versalin keluar tu maknanya lg beberapa jam nk bersalin. Dia xkeluar beberapa minggu/hari awal.

1y trước

Tertekan enter pulak baby sy kacau 😂 anak2 sy pn keluar ms 39w3days dgn 40weeks. Yg 2nd tanda tak keluar pn tp contraction terus.

Sy pun due lagi 3 minggu...masuk 37week ...dh xlarat sgt dh..harap bby cepat lah keluar