Baby kerap mengeras

Hye mommies, sya dah nak masuk 37w.. baby kerap mengeras, bawah perut nak dekat miss v pon sakit bila kita jalan.. lendir ada jga keluar.. tp x pasti samada itu lendir keputihan @ tanda nak bsalin.. ada sesiapa blh bg penerangan x? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kalau lendir keruh dan contraction sakit dari biasa/ kerap sedikit boleh jumpa doc dah. Kadang dah ada bukaan. Boleh bagitahu pada doc dah sakit dekat miss v. Nanti doc bagi penerangan terperinci

2y trước

Sama saya juga wak.Saya pon 37 weeks.Nak jalan,rasa macam sesuatu dekat bahagian ari².Lepastu dia mengeras je beby tu.Tapi mengeras tak sakit pon.Cuma rasa padat camtu.

normal tu. biasa nanti da start contraction kerap baru pegi hospital