Backpain?

Hye mommies, saya nak bertanya jika ada mommies yg pernah mgalami sakit tulang rusuk sebelah kanan sehingga pergerakan agak terhad. Saya kini 23 minggu dan terasa sakit di rusuk kanan dah 3 hari. Jika ada yg boleh bantu beri tips. Terima kasih!

1 Trả lời

Hai.. sa mngalami sakit yg sana.. klu cek d google, takut ada gall bladder stone.. klu sis bklinik nti bgtau dktr sis.. diorg akn ultrasound sis untk cek klu ada batu.. Sa ada bgtau doktor, scan xda nmpk apa2.. mungkin sbb saiz bra xsesuai jga sis.. lpas sa tukar bra guna bra style sport bra sakit kurang sikit.. & kena jaga posisi duduk & tidur untk tampung growing tummy..