pergerakan baby

Hye mommies... Saya 17 week .. Sy dapat rasa baby gerak la tapi tak la selalu.. Atau awal lagi 17 week tu? Macam risau =(

102 Các câu trả lời

Saya pn 17w skrg... Ada rasa bby gerak slow. Sakit bawah area ari2 dan blkg pinggang ke pinggul

awai lagi..saya pun dah 17weeks BLM rasa tp masa bby first dulu 20w baru dpt rasakn gerakan dia

sy dah nak msuk 20 minggu..tak dpt nak rasa baby grk tu mcmnna. haha so mcnna rasa sbrnya

sapa taw nk hilang kn kencing kotor masa mengandung.dah minum aiq kosong byk dah tapi tetap x hilang

3mo trước

x bagi ubat pun

Saya 19 weeks ni baru rasa baby gerak. Tp sehari dlm 3-4kali je. Rasa ada gegaran cmtu je😂

sy pun dah gerak . lagi lagi lepas makan , kemain aktif lagi boleh nampak perut tu beralun .

anak 1st ke sis? kalau 1st baby normal je.... kalau anak ke 2 lgi awal boleh Rasa... 😊

sy 15 miggu dh rasa mengeras 17 tu dah rsa gerakan tpi xkuat kadang2 xprasan macam angin

teringin nk rasa bby gerak .skrang da 17 week tapi belom dpat rasa lagi ...normal je kan

sy pon sma la.. mcm ade rasa gerak² ,tp blom kuat gerak tu 😅 macam gerak lembut ja.