pergerakan baby

Hye mommies... Saya 17 week .. Sy dapat rasa baby gerak la tapi tak la selalu.. Atau awal lagi 17 week tu? Macam risau =(

102 Các câu trả lời

tu la. sy aritu mmg rase gerak2 kecil. tp risau la da kekdg xde rase. Mana satu perlu buat. ptt xcheck doktor ke?

sy kehamilan pertama ... 17 minggu tapi sy x pandai nak rasa gerakan bayi ... MCM mana nak tau tu gerakan baby 😅😅

2y trước

Sama ngn saya tak tahu rasa cam ane

baby bergerak mcm mana ye ? sy rasa sikit gegaran kecil/comel, mcm bergetar sekejap. Tu tanda dia gerak ke ?

Sama la macam saya tapi tak selalu ..normal tak kalau perut senak.?.

3y trước

sye msih xblh beza knn baby gerak lg..tp bila prhti kt prt mcm ad brgerak2😅.skrg bruk 17week 2days

dont worry mummy. nnti awak dh 7 bln /27 week. Dah kna start kira baby kick. Jd enjoy ja awal2 nii.

saya 17w 3d ada masa rasa gerakkan halus. kalau masa scan doc ckp baby aktive cuma saya tak rasa sgt.

okay je normal, saya pon rase time 19 minggu gerakan halus je sebb perut pon tebal 😅

ye 17w bby gerak manja2 gitu je.. releks je tkde ap pun. bnykkan rehat. santai. rasa la bby rehat

sya lg awl ibu , 12week da rasa jentik2 , 15 da kuat bergerak . smpai nurse fikir dctr silap scan

saya masa anak pertama rasa 20w, anak kedua 19w, anak ketiga 18w..skrg anak ketiga 16w+ dh rasa.