6 Weeks pregnancy

Hye mommies out there ,, ade tak yg ade pengalaman mengandung bru 6 minggu atau awal pregnancy tp perut dh sgt2 besar ?

11 Các câu trả lời

sama kite sis,preggy anak kedua baru 7 week ni tak bagitau sape2 tapi 2 3 org tanye dah brape bulan 😅...semoga kandungan kita dilindungi selalu 🥰

4mo trước

kita sama

sm mcm sy , sy anak first , skg dh 9week tp perut dah mcm 4bln dah 🤣

4mo trước

Uish jarang anak first perut besar .. haha baby sihat tu makan banyak . Semoga kandungan sihat sejahtera ye sis 😍

Sama mcm saya sis 😬 sebab perut kita bloated tu, angin tu

sama sis 😂 sy pregnant yg ke3 ni perut nampak besar juga

sy pon sme mcmtu..normal..sy ank dh 6 semua ank mcmtu.

5mo trước

Wahh ramai nya sis , saya bru masuk kedua .. jd x bnyk pengalaman hehe

bloated = kembung .. setengah orang macam tu .. normal

5mo trước

Ouhh okay2 , patut lah duk membuang angin je

Sy mcm tu, skrg 6 weeks dh mcm 3 bulan 🤣

5mo trước

Ade geng lah 🤣🤣 Semoga kandungan kite sihat2 sje

saya mcm tu maybe sebab anak 2nd.

5mo trước

Saya pon anak kedua jgk ni .. Dlu anak first perut x nmpk besar

Sy pun sama 😌 myb sbb ni anak ke-2

5mo trước

Kan , saya pon tgh pregnant anak kedua ..