Breast pain during pregnancy 6 weeks +

Salam sis ..nak tanye I bru 6 minggu + mengandung.. beberapa Hari saya rasa breast sakit ..adakah ni biasa? It's my 1st pregnancy 😊

5 Các câu trả lời

itu biasa. awal² akan rasa sakit kt breast. masa saya pregnant anak first sy sgt dan lama plk tu. second baby ni dh x rasa sgt sakit tu. sakit je tp berkurang.

normal. breast adalah tempat yg paling awal kite bole rasa n nmpk prubahan. breast saya besar mendadak. suami pon prasan. hahaha. saya bru 6week. ☺️

no worries it normal. i'm 7week. my breast spurt growth size. husband noticed and he loved the changes 🤣

sye ade bce dkt google die kata normal...n semalam jupe doc die kata pun normal jika breast sakit...

2y trước

Okey sis terima kasih 😊

Samaa….sy pon rse sensitif bila sentuh…hehehe…sis due bila?

2y trước

sya 7week 1day..due 6.4..