Tiada rasa gerakan

Hye mommies,, normal ke 18week belum rasa gerakan? Nurse n doktor dh tnya,, sy jwb belum.. Jadi curious plk bila doktor n nurse dh tnya.. Ke normal ya 😅

4 Các câu trả lời

kalau first baby mungkin sbb kta confuse 😂 tu gerakan baby ke bukan. Sya pun ada jugak nurse tnya . Ada rasa gerakan baby tak? pastu sya jwab je , sy tak pasti gerakan ke bukan. Tapi sy ada rasa mcm bubble2 tu. Tak tahu la angin ke bukan 🤣 nurse ckap gerakan baby lah tu. Tapi kalau scan mmg slalunya nmpak baby tido je dalam tu, dia akan gerak bila doctor tekan2 . haihh

Normal sis…sya dh masuk 20week ni bru ada rasa tu pun halus jew..padahal bila pergi scan yg duduk kt dlm tu buat perut mummy dia mcm padang bola..tp kt luar tak rasa pun😅

1mo trước

Ok tq sis mnjwb.. Risau jgk sbb anak sulung

normal sis, saya dulu time tuh misi tanya ,lepas tuh dia bgtau ada rasa mcm bubble dak, pdhal kitanya confuse tuh apa. n then bila dgar balik btul rasa dia. mmg kick dia.

1mo trước

Sy rsa mcm penah rsa.. Igt kot perot yg berangin 😂

normal, nanti dia dh masuk 20w keatas akan rasa..

1mo trước

Ok tq sis mnjwb 😊