Baby jeluak bnyak

hye mommies nk tnya lepas je baby burp kenapa dy jeluak keluar bnyak yea ? hm dh 2 hari mcm tu .. dalam sehari 2 kali jadi mcm tu ? sya dh urut perut baby dh sbb takut kembung

Baby jeluak bnyak
2 Các câu trả lời

Awak dah pernah rujuk dengan doktor? Pengalaman saya, anak saya jeluak sampai umur 6 bulan. Situasi anak saya ni normal selepas consult dengan doktor. Kalau ikut gambar yang awak bagi, normal untuk anak saya.

12mo trước

okay sis thankyou utk tipsnya 🥰😇

kemungkinan overfeeding . awk slalu bg brp oz susu dan gap berapa jam skali ?