Baby tidur tak lena

Hye mommies ! Nak tanya .baby mommies ada tak mcm mengerang@meneran sembelit masa nk tidur .normal ke ye untuk baby 1bulan .#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Các câu trả lời

normal sis bby kuat mengerang dlm 0-2bln mcmtu.. lps tu ok anak saya dua dua mcmtu masa umur dalam hari hingga ke 2 bln.. jgn risau ye

anak sy pun sebulan sama, sy pun tak tahu normal ke tak 🫠, tp as long susu ok, kencing dgn poo ok should be ok kot

sama, kadang tu dia mengerang sebab kentut sampai merengek 😅 bontot rapat sangat agaknya 🤣