Berlari turun tangga 😭

Hye mommies❤️ nak dijadikan cerita tdi naik train rushing, tunggu lift lambat sangat. Sbb memang dh lambat nk pergi kerja. Berlari turun tangga. End up rasa senggal2 bawah perut ni. Kandungan skrg bru masuk 7w. Smbil turun tangga tu pegang perut, cakap sorry baby 😭 terpaksa gigih lari turun tangga. Kalau tak ada spot darah inshallah baby okay kan? Ya allah risau pulak. Serba salah sangat😭😭#newmom

1 Trả lời

lepas ni lbh hati2 ye..bb baru melekat.insyaAllah xde pe2..pk positif

6mo trước

Aminnn ya rabb❤️❤️