cara kurangkan penyakit kuning baby

Hye mommies, boleh share x cara macamana nk kurangkan jaundice baby? ?

4 Các câu trả lời

Bagi susu sejam/dua jam sekali. Kejut kan dia. Make sure dia berak and kencing banyak 7-8 kali tukar pampers pun tak apa. InshaAllah okay

puan blh cuba mnum susu kambing .. elakkan mkan halia dan kunyit sepanjang baby kena jaundice .. kerapkan bagi baby susu bdn ..

Sy mnm air sengkuang cina lps 2 bf baby..br jaundice ok..sblm 2 ada jgk try petua lain tp mcm x brp menjadi..

4y trước

Ada..kt supermarket biasa ada..kedai2 runcit jrg ada..xsilap brand season..

Tq semua 😘