Pengalaman bersalin

Hye mommies, ada tak yang pernah bersalin di HAT mizan KL tahun ni ke. Proses nak bersalin kat sana macam mana ye ? Sebab suami kata bersalin sana je, tpi sy kata jauh. Sbb sy duduk dengkil tpi sebb suami tudm dia kata klo bole nk minta sy bersalin sana. #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

bestnya dapat bersalin kt situ. teringin sgt. kalau duduk KL ke Subang ke mmg nak je pergi sana bersalin. katanya kat sana tak ramai org. insyaAllah selesa. nnt sis share ye pengalaman bersalin kt situ.

2y trước

insyallah mgkin rezeki puan ank no 2 atau ke 3 lpas ni☺️

sgt cpt...ank no 3 dkt sna...msuk kcemasan trus msuk lb...bln 1 bslin no 4 dkt sna lg☺️

2y trước

kna bg thu kk yg chekup skrng nnt dia akn bg kita surt untuk booking hosp mna nk bslin..