Susu ape yg sesuai untuk baby

Hye momies saya nak tanya anak saya sekarang dah 5 monum suau dutch baby .. sebelum ni ok je berak hari2 makin lama makin lambat berak max 3 hari dia x berak .. beeat bdn naik cantik je cume sye tngok dia makin berkahak .. boleh x cdgkan susu lain ? Selain dutch baby atau lactogen sbb lactogen dulu dia x berak smpai 4 hari

2 Các câu trả lời

klu mesra poket, dupro.. klu yg hrga mahal2.. awak bley try s26, anmum dll..

1y trước

Baik terima kasih sister 🫶🏻