Susu ape yg sesuai untuk baby

Hye momies saya nak tanya anak saya sekarang dah 5 monum suau dutch baby .. sebelum ni ok je berak hari2 makin lama makin lambat berak max 3 hari dia x berak .. beeat bdn naik cantik je cume sye tngok dia makin berkahak .. boleh x cdgkan susu lain ? Selain dutch baby atau lactogen sbb lactogen dulu dia x berak smpai 4 hari

2 Các câu trả lời

susu fm kena trial and error. awk beli je apa yg ada dkt kedai tu. beli pek kecik dulu, lps tu bagi baby minum, tgok sesuai ke x. kalau x sesuai, awk kena keep on beli susu lain2 sampai jumpa yg sesuai.

1y trước

Baik terima kasih sis 🫶🏻

klu mesra poket, dupro.. klu yg hrga mahal2.. awak bley try s26, anmum dll..

1y trước

Baik terima kasih sister 🫶🏻