Kongsi Pengalaman

Hye momies jum share pengAlaman.Kalau masuk trimester ke 3 badan mmg akan cepat panas eh mcm rasa bahang sangat and cepat sangat peluh🥲 #firstbaby #firstmom

9 Các câu trả lời

sy pn tak tahu nk kata. .dh la skrg mmg musim panas. xtau panas cuaca ke panas sbb 3rd tri. tp kalau masa panas tu mmg cpt berpeluh la. . kalau bkk aircond..okay ..sy bykkan minum air

Masa saya preg 37 mnggu saya start panas gile2 mandi peluhhh jeee .. time 30 mnggu to 36 tk ad lak panas .. hahahaha bile bersalin 38 mnggu lagi panas hahaha mskiun duduk dlm lb

Ye btul, sy psg ac pun berpeluh. Sy elakkan dari kluar rmh kerap sgt, sbb panas dia boleh buat sakit kepala kdang2 tu. Tgh2 mlm mamai2 minum air sbb pnas.

ye memang panas. saya trimester ke 3 masa November 2022, tak panas macam bulan ni kan. tapi saya mcm saya berjemur kat matahari.

saya trim 2 pun mcmtu sis , lagi cuaca mcm nie . kena minum air banyak² n kerap mandi juga kalau tak tahan sangat

Iya awak.. dok dalam aircond suhu pling rendah pun masih berpeluh.. lg nk dekat bersalin rasa lagi panas peluh2

Iyaa. Saya tiap malm terbngun sebab kepanasan pdahal pasang aircond🤣 mmng mcm tu kot sebb xleh panas.

saya dari 2nd trimester tu memang rasa panas. sampai tak selesa nak tidur.

ya.. normal.. org preggy mmang cepat berpeluh.. sbb bnyk berubah hormon..