Leaking air ketuban.

Hye ibu² semua nak tanya...ada tak pengalaman mcm saya,skrg 36week 3day leaking tapi rahim belum ada bukaan... Ada tips cara nk buka jalan,doktor kata if xbuka jln kena masuk ubat sbp air ketuban dh pecah... Doakn saya dan baby dipermudahkn dan selamat semuanya ya... Aamiin yra 🤲🏻#ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Nak bagi tips pun tak tahu. Sb saya pernah alami bukaan lambat buka tapi air ketuban takda leaking. Cuma dah ada tanda. Saya doakan mommy selamat melahirkan dan baby sihat ya. Aamiin ya rabbal alamin

2y trước

Alhamdulillah. Tahniah mommy atas amanah Allah selepas sekian lama. Selamat berpantang 💜