Sembelit mommy preggy 💩

Hye ibu2 nak tanya sepanjang ibu2 mengandung memang normal ke sembelit ya?? Saya mengandung kerap sembelit la 😰😰 mcm mana nak hilangkan ye??#mommybuntu #1stimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

ye. sebab hormon kot. banyakkan mnum air, makan buah. kalau boleh mnum susu, minumlah. kalau dah truk sgt atau badan x selesa boleh gi klinik. nnti nurse akan suggest ubat/vitamin.

4y trước

Tqsm😘😘

yee kdg² sbp ubat tambah darah. tpi sy tak smbelit dah masa trimstr ke 2

4y trước

Tqsm 🥰🥰