suhu badan meningkat

Hye ibu2, mcm mna tu kalau suhu panas meningkat kuat smpai pening2 mau bjalan.. Smalam admit d hos, tp sehari sja.. And drg ada jg bekal sy ubat demam, hingus, kahak apa2 yg sy boleh ambi la.. D hos ada la ok2 skit, rasa btenaga balik.. Bila smpai rmh, suhu badan mningkat trus x mcm bfore this.. Mcm mna tu ya?..

1 Trả lời

Banyakkan rehat mummy. Kandungan mummy dah berapa minggu? Kalau suhu badan naik mendadak, seeloknya jumpa doc lagi.