Kismis untuk tingkatkan daya pemikiran dan ingatan

Hye doktor atau mom yang ada cukup pengalaman Saya sejak pregnant anak pertama ni saya mudah jadi pelupa dan agak blur tahap pemikiran sya mcm xmemuaskan sekarang ni husband saya suruh saya makan kismis tapi dikotak kismis xbagithu brpa biji boleh dimakan dalam sehari ?boleh ajar saya tak

1 Trả lời

mmg normal apabila mengandung kita akan jadi mudah terlupa. tiada sebab yang tepat tapi mungkin disebabkan hormone. dan perkara ni dipersetujui oleh ramai ibu ibu dekat luar sana. saya sendiri pun jadi pelupa. sampai saya lupa birthday suami saya bila 😅 boleh je puan nak try makan kismis tapi elakkan paksa diri sebab itu perubahan yang agak normal semasa mengandung.

3y trước

Terima kasih puan berkongsi pendapat baiklah kalau mcm tu normal