konsi pengalaman

Hye dear. Sya dah msuk 35weeks.selangkangan belah kanan trasa skit dah..tpi kiri xpula sakit.tu tnda nak bsalin dah ke?ada yg bsalin pda 37weeks.dn ada pula yg over due..cuba kongsi pengalaman korang

1 Trả lời

memang mcm tu..saya kandungan 7 bulan dah rasa sakit selangkangan tpi sebelah kiri.itu bkn tanda nak bersalin.tanda bersalin kalau dah ada tanda keluar air ketuban@lendir darah dan akan rasa sakit ringan mcm senggugut dan sakit akan berganda kerap dan rasa nak berak ...baby nak keluar dah.😁

5y trước

saya pun dlu mcm tu ingatkan terseliuh@baby dah masuk laluan😂pd hal tulang dan urat kita tu menanggung berat baby tu la rasa sakit.sampai nak bgun pun payah.tidur pun x selesa.semoga d permudahkan awk bersalin nanti.😍