Mengidam petai

Hye asslm mommies,sye dh 9 month tetibe pulak mengidam nk makan sambal petai tapi tau ii jela harga petai mcm mne kan ..nk beli x mampu sbb byk bende penting kne settle...ade x yg kt rumah die ade pokok petai ke..klau nk skit buat rse ii bgi hilg craving je boleh?area kota kemuning/shah alam terima kasih mommies doakan sye dimurahkn rezeki dan dimudahkan segala urusan❤️#pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

sy pun teringin mkan petai, pergi pasar ada je org jual 3/4 papan rm5-10 tp sorg je makan mcm banyak pula minggu depan nak checkup, lg pun x boleh mkn bnyak, sbb bdn x tahan masuk angin.. td g kedai makan ada ulam petai amek dlm 7 mata, jadi la buat lepas ngidam..

ya allah.. kasian sis.. faham sgt org mgidam ni.. sy bru je lepas mkn petai, mak mertua bawakan. da masuk 9 bulan jg ni. semoga sis dimurahkan rezeki selalu.

1y trước

xpe klau ade rezeki ade la..thanks sis🥰

Sorry nak tanya.. kenapa tak beli yg dah siap masak? Kalau beli xbyk pun.. nk rasa je Harga kt sana berapa? Yg sambal petai yg dah masak harga berapa

1y trước

Oh.. patut la.. tu tanya harga berapa tu.. kalau sini rm 5 dah boleh dapat dah untuk sorg.. maybe dlm 2x makan

sis boleh bagi no whatsapp? saya nak derma sedikit duit untuk sis beli petai buat sambal kalau sis nak. 🥰

1y trước

ehh xpe ke? mcm menyusahkn awk pulak🙂

Kota kemuning seberang petronas tu ada orang jual petai rm1 sepapan.

1y trước

Kota kemuning 1. Bukan yang kat bukit rimau tu. Yang memang kota kemuning punya. Ada satu je situ. Tepi petronas tu selalu ada orang bukak gerai jual makanan air kan. Depan petronas seberang sana ada Lori dia gantung petai sekeliling Lori dia. Boleh tengok.

Blh sis nk makan just make sure bkn waktu dkt2 nk bersalin 😁

1y trước

lah yeke ingatkn sbb ape la tdi😂