pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah.. sy pun pregnant twins tp 2 kantung stu uri.. skang dah 30 week.. jaga dri dan kandungan ye❤️

5y trước

Tahniah

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 syoknye twins.... Jga diri ye.. Fikirkan positif2 aje.. Mkn mkn sihat...

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Bestnya xde salasilah twin tp sis berpeluang melaluinya..jaga siri & kandungan ye

Baby 1 uri baby kembar seiras . Mcm sy sndri kembar tak seiras . Best nya dapat twin . Tahniah sis. Take care

Tahniah sis..best nye dpt twin..husbnd sy nak sgt twin.stiap kali scan mesti dia tnye nampak 1 ke 2?huhu 😬

Wahhhhh😍 bestnyeee.. hrap2 dpt baby twins juga.. now I pregnt 5week 3dy~ congratz to u mommy🎉🎊

alhamdulillah.. ade buat treatment ksuburan x? tringinnya nak twin.. triplets.. masyaAllah

5y trước

Xde sis...sy x bt rawatan apa pun...

Tahniah sis.. take care! Sy tgh pregnant MCDA twin..34 weeks..semoga dipermudah segala urusan sis 😎

Its ok my sister pun family dua² pihak xd history twins.tp rezeki Allah bg dpt twins.moga dipermudahkan ye

Ya Allah Tahniah Puan! Seronoknya pregnant twin. Semoga Allah sentiasa mempermudahkan urusan Puan amin.

5y trước

Amiinnn...tq moga doa ini berbalik pada puan jgk ya...💞