pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Các câu trả lời

Wahh🥰 .. Alhamdulillah .. Tahniah Sis .. Semoga Membesar Dengan Baik n Sihat .. Dan Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Dari Awal Hingga Kelahiran Nanti ye 💕

Tahnia... Alhamdulillah rezeki awak sgt2... Jga diri n baby ya.... Hihi...sya pun teringin nak twin, hihi doakan sya jga mana tau dpt twin, esok first scan... 10w5d🥰

Saya preggy twins satu uri dah 33minggu 3 hari ..lagi 3 minggu kena masuk wad sbb nak induce..doakan saya yaa, ni baby first

Tahniah both of ur. Jaga makan, rehat secukupnya. Bila dah ada 2. IBU need more energy and rest for baby jugak. Jge aktif sgt utk trimester 1. ❤️

Alhamdulillah syukur. Best nye sis. Jaga diri elok2 ye. Doakan saya dan rakan2 lain yg masih ttc dpt hamil aamiin. Take care sis dan babyss😍

alhamdulillh.. tahniah sis..jaga kesihatan sis dan kandungan ye.. teringin jugak nk hamil kembar.. mohon doakan utk sy jugak dpt kembar.. 😊😊

saya bersalin normal...alhmdulillah..setelah seminggu kmatian ayah saya g checkup doc ckp twin..Allah gntikan khilangan dgn kbhgiaan

5y trước

sama2 sis

Bnykan rehat jgn buat kerja berat, mkn victamin y ad 4 jenis asid folic, vict b complex, ubat tambah darah dan vitc c..jgn skip sbb bby kembar nie risiko bnyk..

5y trước

Folic asid,b complex,vitc c dan ion table ( ubat tambah darah) smue nie dr klinik klau xde..blh beli kt farmasi

hye.... me too 😍 last week pergi scan tup2 doc bagitau ada 2, maybe dcda twins.. now baru 15w. hujung bulan nanti refer pakar. nervous juga ni..

4y trước

x ada simptom.. alhamdulillah pregnant 4orang anak x ada morning sickness yang teruk. cuma twins kali ni awal2 sebelum tau ada notice yang perut besar dari sepatutnya 😉

Seronoknye twin. Mesti Tak sangka kan sebab xde keturunan yg twin. Rezeki tu puan. Moga baik2 ibu Dan ank2nya. Doakan kami dapat baby twin jugak. 😁