Songsang ?

Hy mummy , ada tak sama mcm saya tdi pi scan doktor kate songsang . Terkejut sye . Terus pikir kene bedah ?? . Tpi Doktor kate awal lagi tunggu 28 weeks ke ats tgok balik cmne. Rse lega sikit dengar doktor ckp camtu. Ada tak yg mcm sye? #19weeks4days

1 Trả lời

Klu baru 19w xsongsang pn sbb baby akan pusing2 lagi..sy 32w kpla kt atas..skng dh 38w elok je kt bawah balik...klu lepas 36w kat atas bru songsang & doc akan pantau...itu mmg ad kbrngkalian utk kena bedah..skng xprlu risau lg & jgn suka2 nak urut plak

5y trước

Ha'ah doktr pun ckp cmtu