susu

hy moms semua, i just nak tanya pendapat u alls, actually i dah preggy 5 weeks (first baby), susu apa yang boleh i minum untuk pembesaran Baby dalam kandungan? anyone can give suggestions

1 Trả lời

apa2 pun boleh sis. ikt kesesuaian sis. sblm prgnt saya blh mnm susu, semua jenis sy mnm, tp masa prgnt 1 susu pun sy xblh mnm. masa awal prgnt, sy amik anmum, tp sy xblh masuk plus sgt2 manis utk sy. then around 3-4months, saya try mnm susu+kurma yg buat sendiri.

5y trước

okey, thanks sis...