new vitamin

Hy mommies sya blm jmp doctr scan..tu lah sya ragu nk mana..sya ada mkn folid acid jenama appeton..td beli new obimin ingt kn nak mkn untuk tambh vitamin..tp tnpa saran doctr.. sy ragu nk mkn ke yk ye sbb sy tanya ahli pharmacy kt blh sj..ada tk yg mkn folid +obimin..tanpa saran doctr?

1 Trả lời

Klu dh mkn obimin, xperlu mkn folic acid. Dlm tu dh ada folic acid. Dh brp mggu pregnant? Sbb obimin ni selalu lps 3bln bru mkn klu xde mslh hb.

5y trước

Ouh..sy baru nk jaln 7weeks sis tp daarh mcm low lah..tk sampai 100 confused kn nk mcmana