Ingin tahu sahaja

Hy mommies. Nak tanya. Sya lewat datang haid. And ada terasa mual muntah oening dan rasa ingin tidur sahaja. Adakah ini tanda hamil? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangandibully

10 Các câu trả lời

better puan bli upt n try chck sm ada ianya positif atau x..rsnye ia lg better😉✌mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

kadang hormon..tp baik beli upt check utk kepastian..klu double line walaupun samar² tue tnda nya puan hamil..

saya yg pernah begitu rasa mual sama muntah sama tidur saja.hamil pula

kdg hormon/gastric better cek upt kl +ve alhmdulillah..

awk prgi lha chek up..kemngkinan awk preganant

nak cnfirm pregnant ke x. check upt.

better check guna upt sis 🤗

Buat upt utk kepastian

Thanks

cek upt