Keluar lendir cmpur darah

Hye.. due sy 12/2/2020, so skrg week 38 mggu 2 hari. Tadi da ade tanda kluar lndir plus darah..tp sgt minima.. sakit yg teramat sgt tu takde lg..bole lg smbung buat kerja office..? ada tak yg berpengalaman mcm sy ni. Confuse ni #38w2days

2 Các câu trả lời

Itu adalah tanda nak bersalin normally, it's called "the show" maksudnya maybe ada bukaan cervix skrg. Mummy boleh pergi ke hospital utk check bukaan. Note down contractions setiap 20 minit, 15 minit, 10 minit, 5 minit and then 2 minit.

Mgkin ada leaking. Bleh pg hospital cek bukaan