minta pendapat

Hy korang nak tanya ni . Sekarang sy da 32 week 4 day. Da brpe ni bby aktif lain mcm .. dri pgi hingga ke mlm .smpai ssh nk tido . Perut rse ngilu² geli . Sye sbnrnye risau dy pusing lgi. Minggu lepas scan doktor cakap da berada kat tempatnye. Da x songsang lagi. Agak² dy boleh pusing lgi ke klau da berada kt tmptnye.? skrg trse dy asyk main2 kt blah knn ni je. Siapa ada pengalaman mcm ni?

2 Các câu trả lời

in syaa Allah, klu dh ada kt tmpat yg sepatutnye, dia x pusing lg. moga sntiasa dlm lindungan Allah SWT.

Mg d pmudahkan segala urusan sis........aamiin...