Sakit di bahagian paha

Hy ibu ibu, ada tak sama macam saya? Sakit dibahagian paha, sekarang saya tengah preggy 29weeks+, dan sakit ni bermula masa kandungan usia 28weeks. Tanpa sebab tiba tiba sakit, selalu sakit time nak tukar position tidur mengiring kiri kanan dan bila nak bangun duduk. Ada tak ibu ibu yg mengalami hal sama macam saya, normal ke tidak ya? Atau kena rujuk ke KK?#ingintahu #pleasehelp

Sakit di bahagian paha
25 Các câu trả lời

sama... start sakit sikit2 dr 6 bulan.. masuk 7 bulan lg teruk... patut lah org kata settle cepat2 barang baby sblm 7 bulan 😅😅😅

sy 23week pon dh mula rase skit bahagian peha,betis mungkin sy chubby,tmbh pulk tido bawah xbekatil..nk bangun pun ambik masa

sakit bahagian tu normal.. cuma mcm saya yg ada slip disc dan mmg efek kaki kiri, sakit tu drpd awal mengandung lagi..

37,38w bru rsa skit ni tp mkin skit r dn patut tk p hsptal?? 2nd bby dn dlu xdk lak skit 😫

tengah alami sekarang 33w6d. start dari 28w lagi rasa sakit-sakit kat paha kiri. sampai lebam paha bila tekan.

samalah sedang alami dr nk masuk 33 minggu... ya allah tuhah jelah tau mcm mane sakitnye...

sy 18mnggu tp da stak sakit kt bhagian peha ni dua2 n kt pinggul sbelah kanan kandungan ke2

sy sakit masa anak no 2.. jln lebih sikit pun akan sakit..anak no 1 x de pun sakit nya

normal tu .skrg Sy dah 37mgu pn sakit lagi...baby dah besar kata org

normal.. sy sakit awai lagi.. asik boh myk angin ja..