hi, nak tanya kalau kita yang tinggal di condo ni Uri nak tanam mana ye?

husband dah la mat salleh. lagi 8weeks due date dah. #firstbaby #mommybuntu #babyfirst

4 Các câu trả lời

dkt tngkt bwh yg ada tanah rsnye blh..mcm sy tggl apartment ada jiran dkt sini tnye juga dkt mana nk tanam..then ada suggestkn dkt tanah dkt tngkt bwh smbil tnye jiran berdekatan dkt ground floor tu blh ke nk gali tanah tuk tanam uri brhmpiran dgn rumahnya..

better tanam di tanah. make sure area tue bersih dan tanam lah dalam 3 or 4 kaki. Supaya takda haiwan2 liar dapat bau n gali

tanam dlm pasu yg ada tanah , jgn yg ada pokok pulak ye.. letak di tempat yg kering , jgn disiram pulak 🤗

4y trước

terima kasih sis

boleh mintak izin dekat masjid yg terdekat kot.