40week 1days xberanak lagi

Hurmm.. Xade tande ape2 pun lagi.. Lompat bintang dah buat.pujuk pun dah.. Jln itik pun dah..still xade tande.. Hati ni mula risau sbb nak kena allert dgn pergerakan baby yg semakin susah nak rase sbb dah besar..bile xgerak sikit,mule gelabah..risau nye ya Allah.. Hrapkan dpat la beranak sebelum tarikh serah diri. Ni dah overdue ni .doakan sye dipermudahkan dan dpercepatkan bersalin yer mommy2

17 Các câu trả lời

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin buat awak yea .. sy doakan bayi dan ibu selamat aminn yaa Allah

Semoga Allah permudahkan urusan sis ya. Semoga sis selamat bersalin nanti. InshaAllah doa yang baik-baik ya sis 🌹❤️

Ada tak mcm sy? 40minggu 5hari masih tak bersalin? doc bagi 29/1 klu masih x berslin kena serah diri di hospital

Moga dipermudahkan segala urusan sis. Sy pun overdue & slmt bsalin tepat 41w. Doa byk2, pujuk bby ok.

mmg risau kalau dh overdue ni.. semoge semua lancar

2y trước

amiin ya allah🤲🙏🥺

semoga dipermudah segala urusan aamiin

sy pun dah 39w 4d